İletişim Bilgileri

Ortaokul

Bilimsel Öğretim

Çocuklarımızı bilimsel öğretim programlarıyla yetiştiriyoruz.

İngilizceyi hayatın içinde öğretiyor, temel bilgi ve becerileri kazandırıyoruz.

Saygılı ve Sorumlu

Sorumluluklarını bilen, dürüst, saygılı, adil, entellektüel bireyler yetiştiriyoruz.

Test Çözme

Üst okul sınavlarına hazırlanmalarını sağlayan ders ve test çözme teknikleri önceliklerimiz arasındadır.

Eğitime Farklı Bir ‘AÇI’dan Bakıyoruz!

Yabancı bir dilde yeterlilik ihtiyaçtan öte zorunluluktur.
Çok dilli ve çok kültürlü bir dünyada diğer insanlarla iletişim kurabilen öğrenciler yetiştirmek için Açı Ortaokulunda yabancı dil eğitiminin içeriği küresel değerlerle bütünleştirilmiştir. 5. sınıfla birlikte öğrencilerimiz anaokulu ve ilkokulda yoğun ders programlarıyla öğrenegeldikleri İngilizcenin yanında Almancayı ikinci yabancı dil olarak öğrenmeye başlarlar. Açı Ortaokulu, yabancı dilde yeterliliği bir eğitim standardı kabul eder.

Eğitim, kovayı doldurmak değil ateşi tutuşturmaktır.
Açı Ortaokulunda öğrenciler “Endüstri 4.0”ın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte
“kodlama, robotik, dijital okuryazarlık” konularında yetiştirilerek dijital teknolojiden yararlanma, kişiselleştirilmiş veri, açık kaynak içeriği kullanma, sistematik ve algoritmik düşünme becerileri geliştirilir. Bilgiye ulaşmanın yollarına rehberlik eden, koçluk becerilerini öne çıkaran Açı Ortaokulu öğretmenleri geleceğin sistemi “Eğitim 4.0”a hazırdır.

Sınavlara hazırlık ciddi program, güçlü kadro ister.
Açı Ortaokulunda öğrenciler, yetkin öğretmenlerce ulusal ve uluslararası akademik sınavlarda başarılı olacakları bilgilerle donatılır. Farklı ölçme-değerlendirme araçlarıyla öğrencilerin beceri ve potansiyelleri değerlendirilerek akademik ihtiyaçlarına uygun destek stratejileri geliştirilir.

• Proje odaklı öğrenme modeli
  • Üst okul sınavlarına hazırlık programı
  • Haftalık yeterlilik ölçme sınavları
  • Kişiye özgü birebir eğitim desteği