İletişim Bilgileri

Açı Kids Anaokulu

Yeteneğe Göre

Çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerine göre özel yöntemler uygulanır.

İngilizceyi hayatın içinde öğretiyor, temel bilgi ve becerileri kazandırıyoruz.

Birlikte Hareket Eden

Birlikte hareket etme kültürünü kazandırıyoruz.

Okulunu Seven

Okulunu sevmesini, öğrenmeye ilgi duymasını sağlıyoruz.

AÇI KİDS : Geleceğin Bilim İnsanları, Mühendisleri, Doktorları Burada!..

Çocuğun mükemmelliğinin temellerini atmak bilgi ve deneyim ister.
Her çocuk, fiziksel ve ruhsal gelişim, toplumsal entegrasyon, entelektüel birikim, yaşam boyu başarı yolunda iyi bir eğitim başlangıcını hak eder.

Çocuklar ikinci dil öğrenmenin sistematiğini çabuk kavrıyorlar.

Açı Anaokulunda “İlk Yıllar Programı” (Primary Years Programme-PYP) çerçevesinde ikinci dil yarım gün İngilizce dersi (Half Day English) yapılarak öğretilir. Çocuklar; İngilizceyi yeni bir dil öğrendiklerini fark etmeden ana dil etkinliklerine paralel, eğlenceli, iletişime dayalı pek çok aktiviteyle eğlenerek öğrenir. Tüm gün, eş zamanlı olarak İngilizce öğretmeni ve okul öncesi öğretmeni tarafından uygulanan öğrenme sürecinde çocuklar, Türkçe ve İngilizce ile yeni bağlantılar kurabilecekleri bütünsel ve kalıcı bir altyapı oluştururlar.

Oyun, insanoğlunun ilk bilincidir; çocukların öğrenmelerini kolaylaştırır.
Oyun temelli öğrenme programı uygulanan Açı Anaokulunda çocuklar; hayal güçlerini işleterek, oyunlar kurup oynayarak, keşfederek gelecekte kendileri için önem arz edecek akademik bilgi ve becerilerin temellerini atarlar. Yaratıcılığın özenle desteklendiği bu dönemde çocuklar, kendilerine sunulan çeşitli malzemeleri kullanarak zihinlerinde yarattıkları imgeleri gerçeğe (ürüne) dönüştürürler.

• Kişiye özgü ve esnek öğretim programı
  • Farklılıkları geliştiren program içeriği
  • Yaparak ve yaşayarak öğrenme modeli
  • Çift dilli eğitim süreci (Türkçe-İngilizce)